TV servis Obrenovac

Autorizovani i dugogodišnji TV servis Obrenovac-TV servis Pioneer

Šta je to što nas izdvaja od ostalih servisa?

Današnje vreme je takvo da se ljudi shodno finansijskoj situaciji često odlučuju za nisku cenu i neproverene TV servise. Imali smo neretko slučajeva sa klijentima gde su nam donosili uređaje koje je uradio ,,mali iz komšiluka” ili TV servis koji je kratko vreme prisutan a koji je obećavao veoma niske cene popravke ili besplatan pregled uređaja.
Takođe smo samim pregledom uređaja viđali svakakve kreativne majstorije koje rade po principu-Drži vodu dok majstori odu. Takve mušterije će se verovatno opeći jednom ali sigurno neće ukazati ponovo poverenje istom majstoru.

Imali smo slučaj takođe klijenta kome pozadinsko osvetljenje na televizoru nije bilo u redu i kojoj je majstor iz komšiluka na TV uređaju zamenio samo par dioda, i na taj način mu omogućio da televizor potraje još neko vreme(bez da je to rekao). Nije prošlo par meseci, klijent je došao u TV servis Pioneer i požalio se na grešku koju je napravio sa drugim serviserom. Nakon konstatacije kvara ustanovili smo da je potrebno zameniti kompletno originalno pozadinsko osvetljenje koje ne bi klijenta ponovo dovelo u servis nakon nekog vremena, već mu je omogućilo kvalitetno rešenje za uloženi novac. Garancija na zamenu pozadiskog osvetljenja je godinu dana.

tv servis obrenovac

Cene u skladu sa novitetima na tržištu i kvalitetom

Vodimo se time da je pregled uređaja BESPLATAN u slučaju da se klijent odluči za dalju popravku, nakon što mu telefonom javimo šta tačno sa televizorom nije u redu. Ukoliko klijent ipak odustane od dalje popravke pregled se naplaćuje.

Napomena:

Ukoliko klijent prvi put odustane od popravke,i plati pregled, a nakon nekog vremena ponovo donese aparat na popravku, ranije naplaćeni pregled ulazi u cenu popravke.

Sama dijagnostika kvara zahteva određeno vreme koje serviser uloži kako bi otvorio i detaljno pregledao televizor, i shodno tome smatramo da je sasvim normalno naplatiti pregled usled uloženog vremena i truda.

Dugogodišnji kvalitet i prepoznatljivost

Takođe se vodimo idejom da je bolje da nam klijenti budu zadovoljni urađenim, stojimo iza svog rada i dajemo garanciju na rad servisera kao i ugrađene delove. Samo postojanje Tv servisa Pioneer na teritoriji Obrenovca od 24 godine, i prevazilaženje brojnih poslovnih prepreka govori o kvalitetu i profesionalnosti koju pružamo.

Ugovor sa centralnim servisima za TV brendove

U Obrenovcu važimo i za jedini autorizovani servis za održavanje u garantnom roku 90% brendova koji se trenutno nalaze u maloprodajnim i veleprodajnim objektima u Obrenovcu i široj okolini. Telefonski brojevi i adresa nalazi se na desetak međunarodnih garantnih listova firmi kao što su Pioneer, Samsung,Elin, Philips, LG, Quadro,Vox,Fox, Toshiba,Alpha,Adler, JVC.
U Srbiji smo prisutni na svim garantnim listovima vodećih brendova i firmi iz oblasti elektronike,a to su: BG elektronik, Panasonic, MD service, Kim-Tec, Tehno planet, Profi-TECH, LG, Philips, Pioneer, Quadro, Gorenje, Elin, Grundig, Samsung, Daewoo…

Specijalizacija popravke TV uređaja i fiskalnih kasa

Servisiramo televizore(garantno i vangarantno) najnovije generacije QLED, OLED, LED, LCD i Plasma.
Iz oblasti fiskalnih uređaja sarađujemo sa: GALEB GROUP, Telefonija, Comtrade, HCP…

Prodaja kao komplementarna usluga servisu

Za naše klijente u ponudi imamo i prodaju fiskalnih kasa, delova za fiskalne kase, baterije,ACCU baterije za alate, tipske daljinske upravljače, zvučnike, kablove, konktore, priključke i još mnogo toga. Na jednom mestu možete i popraviti svoj uređaj i kupiti opremu koja Vam nedostaje …

Dolazak po uređaj na adresu(odnosi se i na teritoriju Beograda)

Dolazimo po uređaj na adresu. Na teritoriji Obrenovca je dolazak po uređaj na adresu BESPLATAN, dok se dolazak po uređaj na teritoriji Beograda naplaćuje. Dolazimo po Vaš uređaj, transportujemo ga do servisa, konstatujemo kvar, javljamo tačnu dijagnostiku i moguću cenu popravke. Ukoliko se složite vrši se popravka, ukoliko ne plaća se prevoz i pregled(teritorija Beograda).

Za sva pitanja slobodno nas pozovite na broj telefona:011/87-21-386
ili nam pišite na e mail: office@pioneer-servis.rs