O nama

Servis Pionir predstavlja sinonim zaservis televizora

Ko smo mi?

Servis Pionir je osnovan 1988. godine kao autorizovani Pioneer servis sa firmom Kontaktor Beograd kao tadašnjeg jedinog uvoznika ove vrste uređaja. U Obrenovcu poslujemo od 1994. godine. U ovom gradu smo stekli veliki ugled u održavanju audio, video i TV aparata. U Obrenovcu takođe važimo i za jedini autorizovani servis za održavanje u garantnom roku 90% brendova koji se trenutno nalaze u maloprodajnim i veleprodajnim objektima u Obrenovcu i široj okolini. Telefonski brojevi i adresa nalazi se nba desetak međunarodnih garantnih listova firmi kao što su Pioneer, Philips, Gorenje, LG, Quadro, JVC.
U Srbiji smo prisutni na svim garantnimlistovima vodećih brendova i firmi iz oblasti elektronike,a to su:
MODO, BG elektronik, Panasonic, ETC, MD service, Kim-Tec, Tehno planet, Apolonija, Artech, Profi-TECH, Weg, LG, Philips, Pioneer, Quadro, Gorenje, Elin, Grundig, Samsung,Clarion, Daewoo…
Iz oblasti fiskalnih uređaja sarađujemo sa: GALEB GROUP, Telefonija, Comtrade, Orgmax, HCP, Spark, VG optima, Ingenico, Arius,Beotronic…
Posedujemo sve licence i sertifikate za obavljanje ovog posla. Bavimo se distribucijom, ugradnjom i održavanjem GPS uređaja za monitoring vozila pod licencom General-ekonomik i Galeb group.
Svrstavamo se među najbolje opremljene servise na teritoriji Srbije o čemu svedoče i garantni listovi na kojima se nalazimo i međunarodna i domaća priznanja i sertifikati.
Takođe, kao najbitnija stavka u poslovanju servisa je i direktno vezana prodaja i distribucija gore navednih uređaja ( fiskalni uređaji, GPRS, POS terminali, Audio i Video uređaji, industrijska i kućna elektronika).